DIVULGACIÓ CIENTÍFICA A FIGUERES – “DIARI ARA” – 26/10/2017

Aquest dissabte Figueres acull la jornada de divulgació científica Science Needs You! (SNY), que en aquesta segona edició estarà dedicada a Les fronteres de la biomedicina. Aquesta iniciativa de l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) és un format divulgatiu inèdit fins ara que vincula la ciència amb diferents disciplines artístiques, com ara la dansa, la música i la fotografia, per acostar el món científic a la societat des d’un vessant diferent, pròxim i original però sense perdre el rigor.

Llegir

2 respuestas a “DIVULGACIÓ CIENTÍFICA A FIGUERES – “DIARI ARA””

 • Hola,
  Les escribió desde Uruguay, viví en Barcelona entre 2007 y 2014 y cursé un seminario sobre divulgación científica donde se utilizaba como Caso de estudio una entrevista donde el periodista era Josep Cuni o Ferran Monegal.
  Tal vez me puedan enviar algún link o referencia, seria de gran utilidad para mi.
  Desde ya gracias
  (Disculpen pero no recuerdo más datos)
  Gracies
  Adeu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *