Segona edició (SNY-2017): "Les fronteres de la Biomedicina"

L’esdeveniment divulgatiu “Science Needs You! (SNY!)”, organitzat per l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), va celebrar la 2a edició el 28 d’octubre de 2017 a Figueres sota el títol “Les fronteres de la Biomedicina”. SNY! va comptar amb investigadors catalans de primer nivell com la doctora Anna Veiga, que va dissertar sobre la recerca en cèl·lules mare i la medicina regenerativa; el doctor Ramon Brugada, que va abordar la recerca en la mort sobtada cardíaca; i el doctor Bonaventura Clotet, que va explicar els darrers avenços en recerca sobre la Sida.

SNY! vol apropar la recerca de frontera al públic general i conscienciar del seu impacte social i econòmic. Per fer-ho, l’ACDIC va apostar per un format original, que combinava presentacions científiques capdavanteres amb propostes artístiques com l’exposició de fotomicrografies de biòleg i fotògraf, Rubén Duro, o el muntatge audiovisual i de dansa “Ballarins Minimals”. 

Figueres, ciutat estretament vinculada a la recerca científica a Catalunya, va acollir la nova edició del SNY! La intenció de l’organització és portar la jornada a d’altres punts del territori. 

PROGRAMA de l'edició 2017 del Science Needs You! (versió PDF)